Skip to main content

Werken bij Chez Antoinette?

Chez Antoinette is doorlopend op zoek naar versterking van het team op doordeweekse dagen en in het weekend.

Ben je 17 jaar of ouder, gastvrij en heb je interesse in gastronomie?

Neem dan vrijblijvend contact op via administratie@chezantoinette.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Zelfstandig Werkend Kok

Chez Antoinette is per direct op zoek naar uitbreiding van het team en versterking in de keuken. Ben je Zelfstandig Werkend Kok, heb je al ervaring in de keuken en wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Neem dan contact met ons op!

Bij Chez Antoinette krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Als kok ben je bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van voorbereiding (mise en place), bereiding, opmaak en presentatie van gerechten. Je bent flexibel inzetbaar, zowel in de avonden als in de weekenden. Aantal uur in overleg.

Wat vragen wij van jou?

  • Liefde voor het vak
  • Je werkt secuur, overzichtelijk en ordelijk
  • Je hebt kennis van HACCP, voedselveiligheid, allergieën en dieetwensen van gasten of bent bereid om hierover te leren
  • Je werkt hard op de momenten dat het moet
  • Je bent bereid om aan te pakken en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • minimaal een Zelfstandig Werkend Kok MBO niveau 3 diploma

Wat bieden wij jou?

Wij werken volgens de cao van Koninklijke Horeca Nederland. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beter dan gemiddeld. We vertellen je daar graag meer over. In ieder geval bieden we je een goede werksfeer in ons enthousiaste team! We vinden het belangrijk dat jouw persoonlijkheid bij ons past. Loop dus gerust eens binnen.

Meer informatie? Neem contact op met Peter via administratie@chezantoinette.nl